Інвентори

Потужність (кВт):
Ціна: 14360 Грн.
Потужність (кВт): 1.0
Ціна: 16000 Грн.
Потужність (кВт):
Ціна: 16590 Грн.
Потужність (кВт): 0.6
Ціна: 12000 Грн.
Потужність (кВт):
Ціна: 13670 Грн.
Потужність (кВт): 2.0
Ціна: 21999 Грн.
Потужність (кВт):
Ціна: 12600 Грн.
Потужність (кВт):
Ціна: 24400 Грн.
Потужність (кВт): 1.5
Ціна: 16800 Грн.
Потужність (кВт): 1.0
Ціна: 8999 Грн.
Потужність (кВт):
Ціна: 32900 Грн.
Потужність (кВт): 3.2
Ціна: 21000 Грн.

Найпопулярніші бренди в Україні на даний момент:

Ми пропонуємо своїм покупцям наступні форми оплати товару.

  • Оплата банківською картою.
    Ви можете оплатити ваше замовлення банківською картою Visa або Mastercard.
  • Оплата готівкою.
    Ви можете оплатити товар готівкою кур'єру при отриманні замовлення, а також при самовивозі з пунктів видачі в наших регіональних філіях.
  • Безготівкова оплата.
    У вас є можливість оплатити оформлене замовлення безготівковим переказом за рахунком, який вам надасть наш менеджер.
  • Розстрочка.
    Ви можете оплатити товар в розстрочку або кредит. Для цього скористайтеся пропозиціями від наших банків партнерів.
  • Онлайн-банкінг.
    Оформляйте і оплачуйте покупки з будь-якої точки світу за допомогою онлайн-банкінгу.

В даний час рекомендуємо заздалегідь обговорювати спосіб доставки товару з менеджерами магазину.

Відвантаження товару з 9:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. У суботу - за попереднім погодженням.

  1. Cамовивоз (просимо узгоджувати з менеджером).
  2. Доставка по Києву - Уточнюйте
  3. Доставка по Києву за 2 години до 7кг - Уточнюйте
  4. Доставка по Україні здійснюється перевізником або нашим представником:
    • За передоплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері;
    • Післяплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері.

Інвертори - це категорія електроустаткування, яке використовується для перетворення електричного струму. Апарати нерідко застосовують у приватних будинках, офісах тощо. Асортимент пристроїв представлених у цьому розділі інтернет-магазину "7sorok.ua" досить великий. Технічні характеристики приладів, їх конструкційні особливості, експлуатаційні параметри тощо, залежать від призначення перетворювача. Незважаючи на зовнішню схожість апаратів, рекомендуємо витратити час на вибір відповідного пристрою. Електроприлад дозволяє отримувати із постійного струму з напругою 12/24 і т.д. вольт - 220 вольт змінного електроструму. Акумуляторні батареї - це відмінне джерело резервної енергії, які можна експлуатувати в різних ситуаціях, проте підключити до них електроспоживачів безпосередньо неможливо. Необхідно використовувати спеціальне електроустаткування, наприклад інвертор.

Навіщо потрібен інвертор?

Дане обладнання успішно застосовується для організації безперебійного електроживлення у разі аварійних ситуацій та незапланованого відключення електроенергії. Якщо у вас відбулося замикання, або напруга схильна до стрибків і перепадів, за допомогою перетворювача ваша техніка зможе продовжити роботу протягом якогось проміжку часу. Сфера експлуатації подібних апаратів досить велика. Правильно підібраний інвертор може використовуватись у приватному будинку, на дачі, офісі, виробничому цеху, промисловому об'єкті тощо. Агрегат забезпечує перетворення струму від АКБ на змінний - однофазний або трифазний, від якого зможуть працювати ваші споживачі. Проблеми неякісного електропостачання часто трапляються в нашій країні. Від них можуть страждати мешканці невеликих сіл та мегаполісів. Є безліч факторів, які мають на електромережу негативний вплив. Вплинути на них ми не можемо, проте можемо убезпечити себе від негативних наслідків, викликаних відсутністю електроенергії. Наша компанія спеціалізується на продажу електрообладнання покликаного забезпечити якісні умови роботи електричних споживачів на різних об'єктах. Співробітники інтернет-магазину “7сорок” - це кваліфіковані спеціалісти з багаторічним досвідом. Ми з особливою увагою підходимо до кожного клієнта та допомагаємо підібрати оптимальне електроустаткування для кожного об'єкта. Ви можете ознайомитись з відгуками наших клієнтів у відгуках до товарів, або на нашому Ютуб-каналі. Якщо ви не знаєте, як вибрати інвертор, наші технічні експерти із задоволенням проконсультують вас щодо цієї теми і підберуть відповідний пристрій. Також можна використовувати рекомендації, наведені нижче.

Якщо ви зібралися купити інвертор і поверхово ознайомилися з ринком, могли помітити, що товари мають різну конструкцію, вартість, функціонал і т.д. Існує безліч факторів, на які необхідно звертати увагу при підборі товарів. Перш за все, визначтеся з призначенням пристрою. Простіше кажучи, вам потрібно зрозуміти, де ви використовуватимете перетворювач, яку техніку плануєте до нього підключати. У сучасному світі людина не замислюючись користується технікою та гаджетами, не завжди усвідомлюючи, наскільки сильно залежить від електрики. В 2022 році кожен українець на власному досвіді відчув дискомфорт та неприємні наслідки, викликані аварійними відключеннями енергії. Апарат, здатний забезпечити всю вашу електротехніку необхідним живленням, матиме високу вартість. Плюс вам доведеться купити АКБ достатньої ємності, щоб забезпечувати електроживлення побутової техніки протягом потрібного періоду часу, що також недешево. Тому, визначтеся з необхідною вам електротехнікою, прорахуйте її сумарну потужність, а до отриманого значення додайте 20-30% запасу на випадок форсмажора. Отримане значення - це потужність інвертора, який вам потрібний. Також варто враховувати характер електроспоживачів, які ви плануєте підключати. Деяка техніка може містити двигуни, які будуть ламатися при функціонуванні електроенергії з несинусоїдальним сигналом. Також інвертор із чистим синусом необхідний для високоточного лабораторного та медичного обладнання, аудіо- та відеоапаратури, вимірювальних приладів тощо. Вартість таких перетворювачів істотно вища, проте при підключенні до інвертора з апроксимованою синусоїдою вся ваша дорога та чутлива апаратура вийде з ладу. Для більшості побутової техніки можна застосовувати модифікації із квазісинусоїдальною формою вихідного сигналу.

Використовуйте рекомендації нашого магазину, щоб купити перетворювач напруги, який задовольнятиме всі ваші запити. Ми реалізуємо товари від популярних брендів та перевірених постачальників, з якими співпрацюємо протягом багатьох років. На сайті передбачені спеціальні фільтри, які допоможуть скоротити весь асортимент товарів до кількох позицій. Менеджери нашої компанії завжди готові прийти вам на допомогу. Для цього зв'яжіться з нами зручним способом - зателефонуйте за номерами вказаними на сайті в категорії “Контакти”, напишіть в онлайн-чат або месенджер Фейсбук.

  • Юрій Зубаль · 24.12.2022 · Оцінка товару GYS psw 2002w RC-24:
    Замовив протестував все добре класно мощний преобразаватель якісь класна купував для світла телевізора інтернета захис на просадку акума є все добре мені сподобався, продавці одразу проконсультували вияснили що я буду на ньому запускати дякую
  • Аlik · 13.05.2020 · Оцінка товару Luxeon IPS-2000S:
    Второй год, полет нормальный. Доволен!
  • Спасибо за отзыв!
  • Василий · 29.04.2020 · Оцінка товару Luxeon IPS-4000S:
    Кум взял. Третий год пользуется, хочу и себе прикупить. Хорошая штука, когда от авто можно хоть в поле можно включить електрокультиватор, или в лесу, електропилу включить.
  • Спасибо за отзыв!
  • Степан Володимирович · 18.01.2020 · Оцінка товару Luxeon IPS-2000S:
    Часто використовую на дачі, коли вимикають світло і можна від прикурювача увімнкути. Генератора немаю. бо задорогий для мене. А так, є можливість увімкнути до 1 квт техніку, лампочки, чи електроплиточку маленьку, щоб їжу приготувавти. Вообшем, штука корисна.
  • Дякуємо за відгук.
  • Іван · 04.01.2020 · Оцінка товару Luxeon IPS-4000S:
    Простой инвертор. Часто беру на охоту. Помогает от акб сделать 220В для обогревателя. Хорошее качество.
  • Данило · 25.09.2019 · Оцінка товару Luxeon IPS-2000S:
    Цікава річ. Купував кумові для рибалки. Каже, що подобається. Часто користується. Хочу і собі замовити.