Електрична тепла підлога: RATEY RD1 0,280

RATEY RD1 0,280 - Електрична тепла підлога
Код товару: 12804-0
Ціна: 1606 Грн.

Вартість товару з ПДВ

Оформіть замовлення в один клік

Залиште Ваш телефон і ми самі оформимо замовлення

Можливість оплати частинами:

Хочете купити в кредит або розстрочку?

Ознайомтесь з діючими пропозиціями

Працюємо з державним замовником по післяоплаті. Великі знижки для ЗСУ та Волонтерів.
  • Консультація фахівця
    Відповімо на всі питання
  • Всі види оплати
    Оплата частинами
  • Оплата частинами
    Від 3-х місяців в більше
  • Гарантія та сервіс
    Установка і підключення
  • Доставка по всій Україні
    Зручним для Вас перевізником
  • 14 днів на обмін, повернення
    Без зайвої тяганини і питань
  • Перевірка товару в магазині
    Тест-драйв товару перед відправкою
  • Ми є в таких містах:
    Київ, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Черкаси, Дніпро, Тернопіль

Інтернет-магазин "7sorok.ua" пропонує вашій увазі одножильний нагрівальний кабель для теплої підлоги RATEY RD1. Електрична тепла підлога Ratey допоможе вам ооганізовать основний або додатковий джерело опалення. Нагрівальний кабель Ratey RD1 можна використовувати як електричну теплу підлогу для квартири, електрична тепла підлога для дачі, даний кабель також можна використовувати в складських приміщеннях і на інших об'єктах. Ви можете використовувати RATEY RD1 0,280 для забезпечення підігріву водопровідних систем і навіть грунту в теплицях. Ви з мінімальними зусиллями зможете укладати кабель завдяки круглій формі його перетину.

Нагрівальний кабель RATEY RD1 280 Вт виготовляється відповідно до міжнародного стандарту IEC 60800 ( «Кабелі нагрівальні для номінальної напруги 300/500 В для обігріву приміщень і запобігання обмерзання»). Відповідно до цього стандарту, кабель піддається додатковим випробуванням на механічну міцність і стійкість до випадкових пошкоджень під час монтажу. Кабель відповідає класу М1 по стійкості до механічного впливу.

Для перевірки надійності ізоляції через кабель пропускають напругу 2500 В (~ 50 Гц) протягом 1 хвилини. Тришарова ПЕТ-ізоляція має стійкість до перегріву: температура її плавлення становить 250 ° С при максимальній робочій температурі кабелю 125 ° С. Тому він захищений від підвищення температури внаслідок стрибків напруги або неправильний монтаж.

Нагрівальний кабель містить екран з мідної обплетення щільністю 80% і її сумарним перетином - не менше 0,5 мм². Екран служить заземленням кабелю, а також захищає від впливу електромагнітного випромінювання, яке присутнє в будь-якому дроті при проходженні через нього електричного струму.

Ви можете не турбуватися за надійність з'єднання «холодного» (з'єднувального) і «гарячого» (нагрівального) кабелю. Місце кріплення обпресувати товстостінними латунними трубками із зусиллям не менше 2 тонн. Довжина холодного кабелю становить 3 метри.

Для організації основного джерела обігріву за допомогою нагрівального кабелю RATEY RD1 0,280 рекомендується укладати кабель з кроком 10 см. Для огранізації додаткового джерела обігріву рекомендується здійснювати укладання нагрівального кабелю з кроком 12,5 см.

Технічні характеристики RATEY RD1 0,280
Модель:RATEY RD1 0,280
Площа:0.5 - 5 м²
Площа:1.6, 2
Тип:Електричний
Вид:Одножильний кабель
Призначення:тепла підлога
Потужність на кв.м.:180 Вт/м², 145 Вт/м²
Довжина:15.6 м
Опір, Ом:168
Загальна потужність:280 Вт
Крок укладання при даній потужності:10 см (180 Вт/м²), 12,5 см (145 Вт/м²)
З'єднання:муфта
Гарантія:25 років
  • На жаль відгуків немає
  • Додати відгук
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
Відгук про товар:
Оцініть товар:


Правила публікації коментарів