Електрична тепла підлога: RATEY RD1 1,500

RATEY RD1 1,500 - Електрична тепла підлога
Код товару: 12825-0
Ціна: 3128 Грн.

Вартість товару з ПДВ

Оформіть замовлення в один клік

Залиште Ваш телефон і ми самі оформимо замовлення

Можливість оплати частинами:

Хочете купити в кредит або розстрочку?

Ознайомтесь з діючими пропозиціями

Працюємо з державним замовником по післяоплаті. Великі знижки для ЗСУ та Волонтерів.
  • Консультація фахівця
    Відповімо на всі питання
  • Всі види оплати
    Оплата частинами
  • Оплата частинами
    Від 3-х місяців в більше
  • Гарантія та сервіс
    Установка і підключення
  • Доставка по всій Україні
    Зручним для Вас перевізником
  • 14 днів на обмін, повернення
    Без зайвої тяганини і питань
  • Перевірка товару в магазині
    Тест-драйв товару перед відправкою
  • Ми є в таких містах:
    Київ, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Черкаси, Дніпро, Тернопіль

Плануєте зробити електричну теплу підлогу в квартирі, але не можете вибрати нагрівальний кабель? Фахівці інтернет-магазину "7сорок" пропонують звернути вашу увагу на нагрівальний кабель Ratey. Нагрівальний кабель для електричної теплої підлоги RATEY RD1 1,500 можна використовувати на різних об'єктах. Нагрівальний кабель Ratey RD1 можна використовувати як електричну теплу підлогу для квартири, електрична тепла підлога для дачі, даний кабель також можна використовувати в складських приміщеннях і т.д. Ви можете використовувати RATEY RD1 1,500 для забезпечення підігріву водопровідних систем і навіть грунту в теплицях. Ви з мінімальними зусиллями зможете укладати кабель завдяки круглій формі його перетину.

Нагрівальний кабель RATEY RD1 1500 Вт виготовляється відповідно до міжнародного стандарту IEC 60800 ( «Кабелі нагрівальні для номінальної напруги 300/500 В для обігріву приміщень і запобігання обмерзання»). Даний стандарт гарантує, що кабель для теплої підлоги Ratey RD1 піддавався спеціальним випробуванням для перевірки його на механічну міцність, а також стійкість до пошкоджень, які можуть виникнути в процесі монтажу. Даний кабель відноситься до класу М1 по стійкості до механічних впливів. Також кабель RATEY RD1 1,500 піддається перевірці на надійність ізоляції. Для цього під час тесту через кабель пропускається напругу 2500 В з частотою 50 Гц протягом 1 хвилини. Кабель для теплої підлоги Ratey оснащений тришарова ПЕТ-ізоляцією, яка володіє повішеною стійкістю до перегріву: температура плавлення ізоляції становить 250 °С, при цьому максимальна робоча температурі кабелю становить 125 ° С. Таким чином, кабель надійно захищений від підвищеної температури, яка може виникати через перепади напруги або невірного монтажу.

Нагрівальний кабель Ratey містить екран виконаний з мідної обплетення. Щільність обплетення становить 80%, а її сумарний переріз не менше 0,5 мм². Даний екран виконує функцію заземлення кабелю. Також даний екран виконує захисну функцію від неминучого впливу електромагнітного випромінювання, яке неодмінно виникає в будь-якому дроті, коли через нього проходить електричний струм.

За надійність з'єднання нагрівального і холодного кабелю відповідає кріплення, яке опресовується спеціальними латунними трубками із зусиллям не менше 2000 кг. Довжина холодного кабелю - 3 метри.

Для організації основного джерела обігріву за допомогою нагрівального кабелю RATEY RD1 1,500 рекомендується укладати кабель з кроком 10 см. При цьому площа обігріву складе 8,4 м2. Для огранізації додаткового джерела обігріву рекомендується здійснювати укладання нагрівального кабелю з кроком 12,5 см. З даними кроком укладання площа обігріву складе 10,5 м2.

Технічні характеристики RATEY RD1 1,500
Модель:RATEY RD1 1,500
Площа:5 - 10 м²
Площа:10.5, 8.4
Країна виробник:Україна
Тип:Електричний
Вид:Одножильний кабель
Призначення:тепла підлога
Потужність на кв.м.:145 Вт/м², 180 Вт/м²
Довжина:84 м
Опір, Ом:25.7
Загальна потужність:1500 Вт
Крок укладання при даній потужності:12,5 см (145 Вт/м²), 10 см (180 Вт/м²)
З'єднання:муфта
Гарантія:25 років
  • На жаль відгуків немає
  • Додати відгук
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
Відгук про товар:
Оцініть товар:


Правила публікації коментарів