Електрична тепла підлога: RATEY RD2 0,875

RATEY RD2 0,875 - Електрична тепла підлога
Код товару: 12839-0
Ціна: 2931 Грн.

Вартість товару з ПДВ

Оформіть замовлення в один клік

Залиште Ваш телефон і ми самі оформимо замовлення

Можливість оплати частинами:

Хочете купити в кредит або розстрочку?

Ознайомтесь з діючими пропозиціями

Працюємо з державним замовником по післяоплаті. Великі знижки для ЗСУ та Волонтерів.
  • Консультація фахівця
    Відповімо на всі питання
  • Всі види оплати
    Оплата частинами
  • Оплата частинами
    Від 3-х місяців в більше
  • Гарантія та сервіс
    Установка і підключення
  • Доставка по всій Україні
    Зручним для Вас перевізником
  • 14 днів на обмін, повернення
    Без зайвої тяганини і питань
  • Перевірка товару в магазині
    Тест-драйв товару перед відправкою
  • Ми є в таких містах:
    Київ, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Черкаси, Дніпро, Тернопіль

Плануєте зробити електричну теплу підлогу у вашому будинку, але все ще не зважилися купити нагрівальний кабель? Рекомендуємо вам звернути увагу на продукцію від українського бренду Ratey. Представляємо вашій увазі RATEY RD2 0,875. Ratey RD2 це двожильний нагрівальний кабель, який c легкістю зможе забезпечити в вашому домі основне або додаткове опалення за допомогою системи "електрична тепла підлога". Нагрівальний кабель Ratey має круглий переріз, таким чином, його значно простіше згинати при монтажі. RATEY RD2 0,875 відмінно підходить для квартири, приватного будинку, офісу і навіть складських і виробничих приміщеннь. Гарантія на даний кабель становить 25 років.

Кабель RATEY RD2 0,875 відповідає всім вимогам міжнародного стандарту IEC 60800. Відповідно до вимог даного стандарту Ratey RD2 піддається додатковим перевіркам на механічну міцність пристрою, а також на стійкість кабелю до раптових пошкоджень, які можуть виникнути в процесі монтажу. Двожильний нагрівальний кабель Ratey RD2 875 Вт по стійкості до механічних впливів відносять до класу М1.

Для перевірки Ratey RD2 на надійність ізоляції, через кабель пропускають напруга в 2500 В з частотою 50 Гц протягом хвилини. Всі нагрівальні жили кабелю знаходяться в окремих ПВХ-оболонках. Також в конструкції нагрівального кабелю RATEY RD2 0,875 передбачена тришарова ПЕТ-ізоляція підвищеної термостійкості. ПЕТ-ізоляція витримує температуру до 250 0С, при тому, що максимальна робоча температура не перевищує 125 0С. Таким чином, на роботу кабелю не буде впливати перегрів, викликаний неправильним монтажем або перепадами напруги.

Окремо відзначимо, що в конструкції кабелю присутнє мідне обплетення щільністю 80%. Сумарне переріз обплетення не менше 0,5 мм2. Даний екран виконує функцію заземлення, також забезпечує захист від електромагнітного випромінювання. Місце кріплення холодного і нагрівального кабелів опресованно спеціальними латунними трубками із зусиллям мінімум 2000 кг. Для організації основного джерела обігріву рекомендується укладати кабель з кроком 10 см. При цьому площа обігріву складе 4,9 м2. Якщо ви хочете використовувати RATEY RD2 0,875 для створення додаткового джерела опалення, рекомендується здійснювати монтаж кабелю з кроком 12,5 см. У такому випадку, площа обігріву складе 6,1 м2. Довжина кабелю становить 49 м.

Якщо у вас залишилися питання про даному товарі, або виникли труднощі з вибором цікавить вас обладнання, зателефонуйте нам за номерами вказаними на сайті. Наші менеджери із задоволенням дадуть відповідь на всі ваші запитання, а також нададуть вам професійну консультацію абсолютно безкоштовно. Якщо вам підходить данни товар, фахівці нашого інтернет магазину рекомендують купити RATEY RD2 0,875 прямо зараз. Для цього просто додайте товар в корзину і оформите замовлення.

Технічні характеристики RATEY RD2 0,875
Модель:RATEY RD2 0,875
Площа:0.5 - 5 м²
Площа:6.1, 4.9
Країна виробник:Україна
Тип:Електричний
Вид:Двожильний кабель
Призначення:тепла підлога
Потужність на кв.м.:145 Вт/м², 180 Вт/м²
Довжина:49 м
Опір, Ом:44.6
Загальна потужність:875 Вт
Крок укладання при даній потужності:12,5 см (145 Вт/м²), 10 см (180 Вт/м²)
З'єднання:муфта
Гарантія:25 років
  • На жаль відгуків немає
  • Додати відгук
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
Відгук про товар:
Оцініть товар:


Правила публікації коментарів