Сонячні панелі

Потужність: 580 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 8325 Грн.
Потужність: 550 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7585 Грн.
Потужність: 540 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 6795 Грн.
Потужність: 540 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7493 Грн.
Потужність: 440 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 6142 Грн.
Потужність: 540 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7093 Грн.
Потужність: 415 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 5681 Грн.
Потужність: 410 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 5550 Грн.
Потужність: 540 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7178 Грн.
Стара ціна 8140 Грн. -11%
Потужність: 300 Вт
Тип панелі:
Ціна: 25880 Грн.
Потужність: 180 Вт
Тип панелі:
Ціна: 19660 Грн.
Потужність: 545 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7844 Грн.
Потужність: 200 Вт
Тип панелі:
Ціна: 31500 Грн.
Потужність: 150 Вт
Тип панелі: Полікристал
Ціна: 3922 Грн.
Потужність: 555 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7363 Грн.
Потужність: 550 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7215 Грн.
Потужність: 460 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 6383 Грн.
Потужність: 380 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 5402 Грн.
Потужність: 200 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 5735 Грн.
Потужність: 550 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 7428 Грн.
Потужність: 405 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 8799 Грн.
Потужність: 50 Вт
Тип панелі: Монокристал
Ціна: 2886 Грн.
Потужність: 100 Вт
Тип панелі: Полікристал
Ціна: 3256 Грн.

Найпопулярніші бренди в Україні на даний момент:

Найпопулярнішими моделями в магазині 7 сорок на даний момент є:

Ми пропонуємо своїм покупцям наступні форми оплати товару.

  • Оплата банківською картою.
    Ви можете оплатити ваше замовлення банківською картою Visa або Mastercard.
  • Оплата готівкою.
    Ви можете оплатити товар готівкою кур'єру при отриманні замовлення, а також при самовивозі з пунктів видачі в наших регіональних філіях.
  • Безготівкова оплата.
    У вас є можливість оплатити оформлене замовлення безготівковим переказом за рахунком, який вам надасть наш менеджер.
  • Розстрочка.
    Ви можете оплатити товар в розстрочку або кредит. Для цього скористайтеся пропозиціями від наших банків партнерів.
  • Онлайн-банкінг.
    Оформляйте і оплачуйте покупки з будь-якої точки світу за допомогою онлайн-банкінгу.

В даний час рекомендуємо заздалегідь обговорювати спосіб доставки товару з менеджерами магазину.

Відвантаження товару з 9:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. У суботу - за попереднім погодженням.

  1. Cамовивоз (просимо узгоджувати з менеджером).
  2. Доставка по Києву - Уточнюйте
  3. Доставка по Києву за 2 години до 7кг - Уточнюйте
  4. Доставка по Україні здійснюється перевізником або нашим представником:
    • За передоплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері;
    • Післяплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері.

Сонячні електростанції - це чудова альтернатива традиційним джерелам електропостачання. Перехід на альтернативну енергетику має безліч переваг, зокрема економічність, автономність, екологічність тощо. Для створення СЕС на ділянці вам знадобиться деяке обладнання: акумуляторні батареї, інвертори та сонячні панелі. Незалежно від регіону вашого проживання ви зможете створити ефективну та надійну геліоелектростанцію, використовуючи наші рекомендації. Сонячні панелі - один із ключових елементів фотоелектростанції. Це обладнання забезпечує перетворення сонячної енергії (яка безкоштовна і доступна практично всюди) на електричну. Таким чином ви отримуєте якісне та дешеве електроживлення для ваших споживачів. Важливим питанням залишається вартість обладнання, адже воно є дорогим. Однак правильно підібрані компоненти ефективно виконуватимуть свої функції, що призведе до швидкої окупності електростанції. Відмова від традиційних джерел електроенергії на користь альтернативних - це ваш внесок у безпечне та надійне майбутнє. На сторінках інтернет-магазину “7сорок” ви можете ознайомитись з продукцією від популярних брендів та виробників. Якщо ви не знаєте як вибрати апарат, нижче ми докладно розповімо про дані пристрої, особливості їх конструкції та функціоналу, а також надамо рекомендації, які допоможуть вибрати ідеальну техніку для електростанції.

Сонячні панелі в інтернет-магазині 7sorok.ua

Інвестиція в сонячну енергетику - це чудове рішення, яке дозволить вам отримувати реальний прибуток. Завдяки державній програмі "Зелений тариф" ви зможете продавати надлишок згенерованої електроенергії. Навіть після завершення програми ви залишитеся у виграші, адже зможете відмовитись від централізованого електропостачання, повністю закриваючи свої потреби в енергетиці. Фотоелектростанція - це проект із високим доходом, який не вимагатиме від вас особливих зусиль. Все, що від вас потрібно - витратити час на пошуки відповідного електрообладнання, щоб система ефективно і безвідмовно функціонувала протягом тривалого часу. Ви завжди можете звернутися за допомогою до фахівців, щоб не витрачати власний час та зусилля на пошуки необхідних компонентів. Технічні експерти нашої компанії із задоволенням нададуть вам професійну консультацію з цієї теми: ми розповімо про особливості апаратів, відповімо на питання, що вас цікавлять, і допоможемо вибрати ідеальну геліопанель.

Для вибору відповідних компонентів необхідно розбиратися в роботі СЕС в цілому. Так ви зможете вибрати обладнання, що забезпечує максимальну продуктивність сонячної електростанції за менших вкладень. Ми настійно рекомендуємо не економити на покупці, адже при виході з ладу хоча б одного елемента буде порушено роботу всієї СЕС. Якісне електроустаткування розробляється висококваліфікованими фахівцями, створюється на сучасних автоматизованих підприємствах з використанням якісних комплектуючих та матеріалів підвищеної міцності, тому не може бути дешевим. Вибирайте пристрої від перевірених виробників, які ви впевнені, що надають тривале гарантійне обслуговування для клієнтів. Ми пропонуємо звернути увагу на продукцію марок Longi Solar, Trinasolar, Axioma Energy, JA Solar, Risen, LogicPower і т.д. Ми співпрацюємо з цими брендами протягом багатьох років і впевнені в якості їхньої продукції. Ви можете ознайомитися з відгуками клієнтів, які вже скористалися цими пристроями.

Як вибрати сонячну панель?

Після того, як ви визначилися з виробником і бюджетом на покупку, можна приступати до вибору товару. Рекомендуємо вивчити технічні характеристики та опис апарата перед оформленням замовлення. Так ви можете бути впевнені, що обраний агрегат вам підходить. Є кілька критеріїв, на основі яких варто вибирати сонячну панель. Перш за все, визначтеся з типом пристрою: монокристалічні або полікристалічні. Перша категорія пристроїв - це довгострокова та дорога інвестиція, яка гарантує високу ефективність та працездатність протягом багатьох років. Якщо вам важлива швидка окупність, вибирайте полікристалічні модифікації. Такі панелі характеризуються доступною вартістю, проте їх ККД значно нижчі. Також необхідно звертати увагу на продуктивність та ефективність сонячної батареї. Чим вищі дані показники, тим менше площі займатимуть геліопанелі. Габарити також є важливим показником, на який необхідно звертати увагу, особливо, якщо у вас обмежений простір. Також необхідно враховувати потужність та температурні коефіцієнти.

Менеджери інтернет-магазину 7сорок настійно рекомендують звернутися за допомогою до фахівців, адже є безліч факторів та критеріїв, які варто враховувати під час створення сонячної електростанції. Звернувшись до професіоналів, ви можете бути впевнені в надійності та безвідмовній роботі фотоелектростанції. Якщо ви збираєтеся купити сонячну панель, оформляйте замовлення на нашому сайті. Ми надаємо різні варіанти оплати та доставки замовлень, щоб забезпечити максимальний комфорт від співпраці з нашим магазином.

  • Любомир · 08.02.2024 · Оцінка товару Ja Solar JAM72S30-540/MR:
    Щоб забезпечити будинок із споживанням 5.5 квт варто брати збірку до 20 панелей, і то може бути замало. Також, потрібно підібрати якісний інвертор для цих панелей, радив би дитись Deye або аксіому. Одна панелеь зимою не більше 100вт буде давати, тому розраховувати, що поставивши 10 панеенй ви отримаєте 5 квт не варто. Краще звернутись до менеджерів, вони підкажуть, щоб не ламати голову
  • Алена · 28.01.2024 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HBD-540M:
    Добрый день. Как можно приобрести в кредит панели? Просьба набрать 050 640**** Алена Доставка в городе Кривой Рог.
  • Slava · 24.12.2023 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HTH-580M:
    kakie akymylatoru nygno kypit dla etoy pаneli? Kfkie modeli ili marky
  • Артем Пивний · 15.10.2023 · Оцінка товару Ja Solar JAM72S30-540/MR:
    Підбір СЕС на будинок - це комплексна робота, і за 15 сек вам ніхто не скаже скільки потрібно панелей змонтувати, і які акумулятори для сонячних панелей потрібні. Це кропітка робота, на виході якої маєте результат - забезпечення вашого житла дешевою і відновленою енергетикою.
  • Роман Малькевич, місто Вінниця · 04.10.2023 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HTH-580M:
    Ставили на приватний будинок на 7 квт, то вийшло 30 панелей. Ось і рахуйте Завжди варто брати із запасом, і враховувати маасу факторів, які впливають на віддачу панелі, ну і відповідну навантаженність
  • Микола · 04.09.2023 · Оцінка товару LogicPower LP Longi Solar Half-Cell 450W (35 профіль. монокристал):
    Замовив ці панелі в інтернет-магазині 7Сорок місяць назад. Доставка новою поштою. Доїхали благополучно. Встановив на сарай. Окремо купував контактор на 24 В, так як туту немає в комплекті. Але, він завжди окермо докуповується. Реально скажу так: якщо вам потрібен хоча б 1 кВт постійної потужності від сонячної панелі, потрібно брати мінімум 5-6 панелей. Оці 450 ватт я отримав тільки в липні місяці, коли сонце було в зеніті, і жарило на повну. Загалом, в середньому, я брав по 250-260 Вт. Тому і відразу придбав декілька панелей. Монтаж простий. Відразу замовив сонячний інвертор та АКБ. Переважно, запітую будинок якщо пропадає світло в мережі. В мене котел, телевізор, декікльа лампочок і холодильник. Все тяне. Задоволений.
  • Дякуємо за відгук!
  • Устим луг · 30.08.2023 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HBD-540M:
    Отличные солнечные панели, на предприятие брали. Довольны качеством и отдачей, стоит брать! Рекомендую. Цена немного завышена, но что сейчас дешевое есть...
  • Микола · 22.06.2023 · Оцінка товару Ja Solar JAM72S30-540/MR:
    Скільки потрібно сонячних батарей для будинку на 5.5 квт? особливо зимою, как оно будет працювать?
  • Люда · 25.04.2023 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HTH-580M:
    Скільки панелей потрібно для будинку? Замислилась після постійного відключення світла в Макарівському районі... Хто ставив, підкажіть будь ласка
  • Дмитрий Рубенко · 13.04.2023 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HBD-540M:
    как эти панели в работе? стоит ли брать, и сколько взять в сцепку на частный дом, ? У меня еще стройка, но уже планирую панели поставить, что бы решить вопрос по энергонезависимости...
  • Максим · 02.04.2023 · Оцінка товару Longi Solar LR5-72HTH-580M:
    Ставил комлпект 20 шт. Идеально для частного дома. Основные потребности солнечная система перекрывает, также есть накопиталь для солнечных панелей - аккумуляторы высоковольтные, аксиома плюс. Доволен, что поставил. Главный вопрос про рентабельность - время покажет.