Стабілізатори напруги Елекс Гібрид (Похибка на виході: 5 - 7%)

Потужність (кВт): 9.0
Підходить для: для квартири, дачі, офісу, будинку
Кількість фаз: однофазний
Тип стабілізації: релейні
Ціна: 13400 Грн.
Потужність (кВт): 3.5
Підходить для: для насоса, холодильника, пральної машини, дачі, мікрохвильовки
Кількість фаз: однофазний
Тип стабілізації: релейні
Ціна: 6190 Грн.
Потужність (кВт): 2.2
Підходить для: для комп'ютера, пральної машини, холодильника, насоса, мікрохвильовки
Кількість фаз: однофазний
Тип стабілізації: релейні
Ціна: 5590 Грн.
На жаль на Стабілізатори напруги зараз знижок немає.

Які ще популярні бренди в Україні на даний момент:

В даний час рекомендуємо заздалегідь обговорювати спосіб доставки товару з менеджерами магазину.

Відвантаження товару з 9:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. У суботу - за попереднім погодженням.

  1. Cамовивоз (просимо узгоджувати з менеджером).
  2. Доставка по Києву - Уточнюйте
  3. Доставка по Києву за 2 години до 7кг - Уточнюйте
  4. Доставка по Україні здійснюється перевізником або нашим представником:
    • За передоплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері;
    • Післяплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері.
  • Іван · 25.01.2024 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-16 v2.0:
    Брав такий гібрид у магазині на Нивках у 2022 році. У мене Тесла, заряджаю у гаражі. Напруга скаче від 150 до 250, при чому за день може бути яка завгодно. Стабілізатор взяв для зарядного пристрою. Що млжу сказати за два роки використання: - при перепадах клацає, хоча так і має бути, на роботу зарядки не впливає; - економний по розташуванню та власному споживанню; питань щодо користування не маю, дякую, рекомендую.
  • Андрій · 21.12.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    Живемо у селі біля Вишневого. Трансформатор на вулиці старий, напруга скаче дуже сильно. Намагалися вирішити питання з ДТЕК - марна трата часу. Обирали з кумом, між ампером та гібридом. По ціні ампер крєпко кусається, вирішив взяти все ж таки гібрида. Зараз навіть комп'ютери не лагають, інтернет швидший став, абиж на індикації нічого не мигало. Дякую куму, консультанту Олексію та магазину 7 сорок.
  • Павел · 16.12.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-16 v2.0:
    Напряжение на линии постоянно скачет, но стабилизатор напряжения отлично с этим справляется. По лампочкам и бытовым приборам незаметно никаких переключений.
  • Спасибо за отзыв!
  • Євген · 11.12.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    За декілька років використання стабілізатора напруги вдома, повністю ним задоволений. Забули слава богу що таке перепади напруги в мережі. Прилад працює надійно – не було жодного випадку, коли б він не справився зі своєю задачею. Доставка новою поштою була без проблем. Він більш шумний ніж семісторний, залежить від перепадів електромережі, чутно реле, але так і має бути. Живу під Києвом - перепади напруги від 150 до 310 вольт, на виході напруга від 210 до 230 вольт. Рекомендую.
  • Валерій · 26.07.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    У мене воздушка - лінія від залізниці. Напруга є постійно, але нестабільна. Скаче то вверх, то вниз. В основному просадки. Воздушка запитує наш гаражний кооператив. Прилади різні верстати, болгарки, компресора, насоси, шліфувальні машини. Ставив минулого року, стоїть після входу в гараж. Боявся, що не витримає морози - витримав. Клацає, реле працює надійно. Після нього працює все, я дуже радий. Пробували запустити після генератора, то працює нормально після потужного на 15 кВт. Магазин та стабілізатор рекомендую.
  • Константин · 17.06.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-16 v2.0:
    Пришел быстро по новой почте , установил и доволен, насосную станцию тянет на ура . Напряжение прыгает высмотрел было 168 а он вытянул на 225 это вообще отлично . Рекомендую этот сайт , проконсультировали и дали правильный вердикт. Вообще красавцы
  • Артур · 24.04.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    Поставив мамі, немає ніяких збоїв, все працює в штатному режимі. Довелося ставити, бо через скачки напруги згорів холодильник. Обирав між ампером та гібридом на 9 ступенів, зупинився на гібриді: краща ціна та діапазон стабілізації. У мами звичайні побутові прибори. Вигадувати щось не став. Щодо роботи реле - так клацає, поставив у тамбурі коридора після щитка. Стабілізатор не чутно. Дякую менеджеру та магазину.
  • Борис Семенович · 10.01.2023 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-10 v2.0:
    Підкажіть, будь ласка. Якщо напруга в мережі стабілізувалась, чи можна перевести стабілізатор в режим байпас на постійну основу? Чи не шкідливо це для нього?
  • Доброго дня. Так можна, але ви повинні розуміти, що це вас не захистить від скачка напруги який може статися будь-коли.
  • Андрій · 18.12.2022 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    Працює більше місяця. З завданнями справляється. Загружав в якості тесту на 8-9 кВт. Тримав хвилин 15, справився - все ок. Тільки температура власна підросла до 36град. Клацає достатньо голосно, як на мене. Алгоритм регулювання напруги не зовсім коректний. При переходах є скачки на 10-12 вольт, що помітно на приладах. При пониженні вхідної напруги до 209 в спрацьовує реле і йде вихідна напруга 230-232 в. Хто хоче більш плавне регулювання беріть серію Ампер. У сусіда Ампер, тому бачив різницю в роботі.
  • Віктор · 09.10.2022 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    Менеджер одразу проконсультував щодо мого вибору та також обговорили можливість повернення якщо щось не підійде. Відправка була оперативно в той же день. На наступний день я вже користувався стабілізатором. Все підійшло і працює як треба. Сервісом та швидкістю задоволений. Менеджери обізнані, приємно спілкуватись. За свою ціну чудово виконує свою роботу. Раніше, коли будинок підключався від ЛЕП, увечері щось увімкнути було практично неможливо. Напруга була "на нулі". Зараз же, навіть щось у мікрохвильовій печі можна розігріти за хвилину-дві, а не за 10-20. З недоліків можна виділити час спрацьовування щаблів. Воно занадто велике, через що кожне вкл/викл супроводжується блиманням приладів. Але, за такі гроші, безглуздо було б очікувати чогось кращого. Рекомендую даний магазин до співпраці!
  • Ar4i · 12.06.2022 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-16 v2.0:
    Ничего особенного. стабилизатор, как стабилизатор. Клацает себе и стабилизирует. Довольно габаритный.
  • Дима · 31.05.2022 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    Здравствуйте, заказал стабилизатор привезли очень быстро не надо было повторно спрашивать когда приедет стабилизатор работает не громко впринцыпе меня всё очень даже устраивает.
  • Євсей · 19.06.2021 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-16 v2.0:
    А мені подобається, що він зараз, реально витягує 3.5 кіловата! У мене увімкнено стіралка і бойлер, і радіо, і лампочки на кухні. Цей стаб реально працює і видає чітку стабілізну напругу. А жжужить він, тільки коли вмикаю, або коли ще на тройнік до нього включаю чайник) інколи))) Я задоволений покупкою.
  • Дякуємо за відгук!
  • Артур М. · 18.06.2021 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-10 v2.0:
    Выбирал между 7 ступенчатым и этим. решил взять этот гибрид. У него точность лучше, срок службы больше, и диапазон вроди как на 20 вольт шире. Стоит в мед.кабинете. Брал для д.скопа. Нормально работает. Иногда, пощелкивает.... Главное - надежный. Спасибо менеджерам, что смогли подсказать и подобрать стабилизатор. Так как, на рынке аппаратов много, а качественных мало.
  • Спасибо за отзыв!
  • Степан. Канів · 31.03.2021 · Оцінка товару Елекс Гібрид У 9-1-40 v2.0:
    купував для хати. Поставив і змонтував його на стіну. Доставили його мені укрпоштою безкоштовно. Дякую магазину 7сорок. Цікава назва. мабуть, реально швидко доставляють. Короче, стабілізатор не вибагливий, працює з моєю напругою в нормі. Інколи вмикається і починає підгужувати. Не знаю чого, позвоню хлопцям в магазин, спитаю. . Спеціально брав на 9 кіловат, бо маю насос , бойлер, пральну машину, інколи вмикаю електропічку на 2 комфорки. Лампочки в мене. економки. З часом все таки буду дивитись електронного типу і потужністю на 10-11 квт. Хочу інкубатори купити для циплят. І вроді там лампочки мерехтять на цих релейних. Поживемо , підсобираю гроші, і побачимо) Всім гарного дня)
  • Дякуємо за відгук!