Генератори, електростанції: Vitals JBS 2.8bg

Vitals JBS 2.8bg - Генератори, електростанції
Код товару: 11730-0
Ціна: 15680 Грн.

Вартість товару з ПДВ

В наявності

Оформіть замовлення в один клік

Залиште Ваш телефон і ми самі оформимо замовлення

Можливість оплати частинами:

Хочете купити в кредит або розстрочку?

Ознайомтесь з діючими пропозиціями

Працюємо з державним замовником по післяоплаті. Великі знижки для ЗСУ та Волонтерів.
  • Консультація фахівця
    Відповімо на всі питання
  • Всі види оплати
    Оплата частинами
  • Оплата частинами
    Від 3-х місяців в більше
  • Гарантія та сервіс
    Установка і підключення
  • Доставка по всій Україні
    Зручним для Вас перевізником
  • 14 днів на обмін, повернення
    Без зайвої тяганини і питань
  • Перевірка товару в магазині
    Тест-драйв товару перед відправкою
  • Ми є в таких містах:
    Київ, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Черкаси, Дніпро, Тернопіль

Інтернет-магазин 7сорок представляє вашій увазі компакти і надійний генератор Vitals, розрахований на роботу від бензину і газу.

Бензиновий генератор Vitals JBS 2.8bg - компактна переносна силова установка, призначена для аварійного або резервного електроживлення побутових споживачів однофазного змінного струму напругою 230 В частотою 50 Гц.

Генератор Vitals JBS 2.8bg обладнаний надійним 4-тактним бензиновим двигуном внутрішнього згоряння і високоякісним щітковим синхронним альтернатором, здатним виробляти змінний електричний струм максимальної потужності 3,0 кВт. Важливо, що обмотки ротора і статора генератора - 100% мідь!

Двигун і генератор змінного струму встановлені на міцній металевій рамі (з додатковим захистом паливного бака) через демпферні опори, які істотно знижують вібрацію агрегату і запобігають його переміщення в процесі експлуатації. Запуск двигуна здійснюється ручним стартером.

Паливний бак, встановлений на агрегаті, має ємність 15 л, завдяки чому міні-електростанція здатна безперервно протягом 10-15 годин забезпечувати стійкою електроенергією будинок, дачу, гараж або складське приміщення.

На даному силовий агрегат встановлений сучасний автоматичний регулятор напруги (AVR), що забезпечує стабільним вихідним напругою у всьому діапазоні навантажень. Якість енергії електростанції дозволяє сміливо використовувати її для забезпечення електроживленням побутових і спеціальних споживачів, складного електронного устаткування, а також засобів зв'язку (телевізорів, комп'ютерів, холодильників, опалювальних котлів, насосів, електродвигунів і т.д.). Для захисту від перевантаження електричного кола передбачені автоматичні запобіжники змінного і постійного струмів.

Відмінною особливістю даної моделі є наявність електронного модуля «3 в 1», на цифровому табло якого відображається інформація про вихідному напрузі, частоті струму на виході, а також відпрацьованих мотогодинах.

Модель Vitals JBS 2.8bg обладнана висновком постійного струму напругою 12 В, який призначається, в основному, для зарядки автомобільних акумуляторних батарей.

Щоб не пошкодити двигун при відсутності масла в картері або його недостатній кількості, передбачена аварійна система захисту, яка зупинить двигун, тим самим запобіжить виходу його з ладу.

Генератор Vitals JBS 2.8bg виготовлений з дотриманням усіх сучасних вимог електробезпеки, що забезпечує надійний захист від ураження електричним струмом.

Гарантія на генератор становить 36 місяців або 800 мотогодин!

Технічні характеристики Vitals JBS 2.8bg
Модель:Vitals JBS 2.8bg
Вид палива:бензин / газ
Тип:генератори
Номінальна потужність:2,8 кВт
Максимальна потужність:3
Кількість фаз:однофазний
Система пуску:ручний стартер
Виконання генератора:відкритий
Рівень шуму69 дб
Двигун:4-тактний двигун
Об'єм двигуна212 куб.см
Час роботи:15 ч
Об `єм паливного бака15 л
Генераторсинхронний
Розміри:605 х 450 х 445
Вага:45 кг
Гарантія:36 мес.
Країна виробник:Латвія
  • На жаль відгуків немає
  • Додати відгук
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
Відгук про товар:
Оцініть товар:


Правила публікації коментарів