Насоси дренажні (Електроживлення: 1 фаза (220))

Продуктивність: 16.8 куб/г
Висота підйому: 9 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 2033 Грн.
Продуктивність: 15.6 куб/г
Висота підйому: 7 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1980 Грн.
Продуктивність: 11.4 куб/г
Висота підйому: 8.5 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1863 Грн.
Продуктивність: 5.4 куб/г
Висота підйому: 42 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 5872 Грн.
Продуктивність: 9 куб.м/г
Висота підйому: 8 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1835 Грн.
Продуктивність: 7.2 куб/г
Висота підйому: 8 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1637 Грн.
Продуктивність: 7.2 куб/г
Висота підйому: 7 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1595 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому: 6 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 2008 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому: 6 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1925 Грн.
Продуктивність: 14.4 м³/год
Висота підйому: 5 м
Тип води: Для брудної
Ціна: 7675 Грн.
Продуктивність: 5.4 куб/г
Висота підйому: 32 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 4159 Грн.
Продуктивність: 10 куб/г
Висота підйому:
Тип води: Для стічних вод
Ціна: 9057 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому: 20 м
Тип води: Для брудної
Ціна: 49160 Грн.
Продуктивність: 9 куб.м/г
Висота підйому: 7 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1834 Грн.
Продуктивність: 13 куб/г
Висота підйому: 9 м
Тип води: Для чистої, Для брудної, Для стічних вод
Ціна: 6102 Грн.
Продуктивність: 13 куб/г
Висота підйому: 8.4 м
Тип води: Для брудної
Ціна: 2875 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому: 5 м
Тип води: Для стічних вод
Ціна: 8865 Грн.
Продуктивність: 4.8 куб/г
Висота підйому: 35 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 4466 Грн.
Продуктивність: 27 куб/г
Висота підйому: 20 м
Тип води: Для брудної
Ціна: 16195 Грн.
Продуктивність: 13 куб/г
Висота підйому: 8 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 1840 Грн.
Продуктивність: 8 куб/г
Висота підйому: 7 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 4218 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому:
Тип води: Для чистої
Ціна: 15542 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому: 17 м
Тип води: Для брудної
Ціна: 10860 Грн.
Продуктивність:
Висота підйому: 69 м
Тип води: Для чистої
Ціна: 7324 Грн.

Найпопулярніші бренди в Україні на даний момент:

Ми пропонуємо своїм покупцям наступні форми оплати товару.

  • Оплата банківською картою.
    Ви можете оплатити ваше замовлення банківською картою Visa або Mastercard.
  • Оплата готівкою.
    Ви можете оплатити товар готівкою кур'єру при отриманні замовлення, а також при самовивозі з пунктів видачі в наших регіональних філіях.
  • Безготівкова оплата.
    У вас є можливість оплатити оформлене замовлення безготівковим переказом за рахунком, який вам надасть наш менеджер.
  • Розстрочка.
    Ви можете оплатити товар в розстрочку або кредит. Для цього скористайтеся пропозиціями від наших банків партнерів.
  • Онлайн-банкінг.
    Оформляйте і оплачуйте покупки з будь-якої точки світу за допомогою онлайн-банкінгу.

В даний час рекомендуємо заздалегідь обговорювати спосіб доставки товару з менеджерами магазину.

Відвантаження товару з 9:00 до 18:00 з понеділка по п'ятницю. У суботу - за попереднім погодженням.

  1. Cамовивоз (просимо узгоджувати з менеджером).
  2. Доставка по Києву - Уточнюйте
  3. Доставка по Києву за 2 години до 7кг - Уточнюйте
  4. Доставка по Україні здійснюється перевізником або нашим представником:
    • За передоплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері;
    • Післяплатою: Нова Пошта, Автолюкс, САТ, Делівері.

Якщо ви мешкаєте у власному приватному будинку, ви прагнете зробити своє життя більш зручним і комфортним, для цього необхідно, щоб всі комунікації та системи працювали надійно та безвідмовно. Одна з ключових систем, проживання без якої важко уявити в нашій країні – це опалення. Найкращим рішенням цього питання стане власний котел для будинку. Зазвичай цей компонент проектують одночасно з самим будинком. Ця техніка може бути різноманітною за типом палива, технічними параметрами, тощо, але незмінним лишається її призначення – нагрів води та її подача через системи труб до радіаторів по кімнатах. Відмова від централізованої системи опалення дозволить вам чітко розуміти на що йдуть ваші кошти, проте всі питання щодо опалення вам доведеться рішати самостійно. Одна з ключових проблем, яку вам необхідно вирішити – забезпечити рівномірну подачу тепла. Інколи виникають ситуації, що в окремих кімнатах батареї лишаються холодними, в той час як в інших – все добре. Вирішити цю проблему можна за допомогою додаткового обладнання. Якщо ви зіткнулись з подібним явищем, вам варто купити циркуляційний насос.

Купити насос циркуляційний в інтернет-магазині «7 сорок»

Більшість сучасних котлів вже оснащена насосом, якщо ваш апарат не має цього компоненту, вам необхідно придбати його окремо. Завдяки цьому приладу в системі теплоносія створюється необхідний тиск, завдяки якому гаряча вода рівномірно надходить по трубах, досягаючи навіть найвищих точок подачі без особливих проблем. Насос для опалення (циркуляційний насос) – це спеціальний пристрій, який використовують в складі системи обігріву для приватних будинків, дач, заміських котеджів, призначений для підвищення тиску системи опалення. Помпа для котла забезпечує примусову циркуляцію рідину гарантуючи рівномірний прогрів всіх кімнат. Цей обладнання характеризується довговічністю та високою надійністю. Це затребувана категорія обладнання, яке використовують на різних об’єктах. Багато компаній та брендів займаються їх виробництвом, тому на сторінках нашого інтернет-магазину ви знайдете велику кількість товарів, які відрізняються за технічними параметрами, особливостями конструкції, вартістю і т.д. Якщо ви не знаєте, який обрати насос для опалення, найкращим рішенням стане звернення до спеціалістів. Технічні консультанти компанії «7sorok.ua»проконсультують вас з цього питання, дадуть відповіді на питання, що вас цікавлять та допоможуть обрати насос для котла, якій буде безвідмовно працювати у вашому будинку протягом багатьох років. Однофазні циркуляційні насоси мають електричний двигун та помпову частину, які знаходяться всередині корпусу, виготовленого з нержавіючої сталі. Принцип дії цього апарату схожий на роботу будь-якого електронасоса. Від роботи електромотора передається крутний момент на крильчатку. Остання обертається з великою швидкістю створюючи відцентрову силу. Це все забезпечує нагнітання тиску в системі. Теплоносій під високим тиском долає опір та примусово рухається по трубам, завдяки чому будинок чи квартира рівномірно обігрівається. Апарат має просту конструкцію та споживає невелику кількість електричної енергії для своєї роботи, але ефективність його дії важко не помітити. Завдяки невеликому пристрою всі кімнати приміщенні будуть рівномірно та стабільно прогріватись за невеликий проміжок часу.

Однофазні циркуляційні насоси

Апарат необхідно встановлювати на трубу, це виключає необхідність використовувати труби більшого діаметру. Це беззаперечна перевага, яка спростить облаштування квартири. Деякі виробники доповнюють пристрої додатковим функціоналом: таймер, терморегулятор і т.д. Це необов’язкові компоненти, які здатні полегшити ваше життя. Терморегулятор забезпечує постійний вимір температури теплоносія. Коли температура відхиляється від заданого значення агрегат подає сигнал для зниження або збільшення подачі води. За допомогою таймера можна налаштувати зручний для вас час роботи електронасоса.

Технічні експерти нашого інтернет-магазину рекомендують зупинити вибір на пристроях від перевірених брендів і постачальників, які впевнені в якості своєї продукції та надають тривалу гарантію на свої товари. Однофазні насоси для опалення можна поділити на дві основні категорії, залежно від типу їх виконання. Помпи сухого типу мають ротор, який не занурений у воду. Для ізоляції від попадання води використовується слизький ущільнювач. До переваг такого обладнання відносять високу продуктивність – до 85%. Однак варто враховувати особливості таких приладів – великі габарити, значний шум під час роботи, необхідність технічного обслуговування. Через це електронасоси з сухим ротором зазвичай купують для установки на промислових та комерційних підприємствах, або для декількох будинків одночасно. Циркуляційні насоси для опалення мокрого типу передбачають повне занурення ротора у воду. Такі агрегати мають невисоку вартість, компактні розміри, характеризуються невисоким рівнем шуму при експлуатації, не потребують технічного обслуговування протягом багатьох років. Такі пристрої рекомендується використовувати для приватних будинків, дач. Якщо ви не впевнені щодо обраної техніки або має якісь питання стосовно товарів, зв’яжіться з менеджерами нашої компанії зручним для вас способом. Наші консультанти дадуть відповіді на ваші питання, розкажуть про особливості цієї техніки, на що треба звернути увагу, або самостійно підберуть циркуляційний насос з урахуванням ваших потреб та бюджету.

  • Константин Антоненко · 19.08.2021 · Оцінка товару Vitals aqua DT 613s:
    Использую насос для работы. С его помощью осушаю бассейны и погребы, выкачиваю воду из колодцев. Насос работает очень быстро, откачивает 150-200 литров в минуту, то есть осушение среднего бассейна у меня уходит не больше 10-20 минут.
  • Валентин · 09.06.2021 · Оцінка товару Speroni TF 1000/S:
    Насос та провід доброї якості, гарантія, воду швидку викачав з вигрібної ями, вибором даного насоса задоволений. Тут як завжди якісний товар .