Як обрати бензиновий або дизельний генератор

У заміських будинках, на дачах і в котеджах найчастіше є великі проблеми з подачею електроенергії. Вони з'являються з-за неякісних і ненадійних електромереж, загальних трансформаторних станцій і високовольтних ліній. Якщо Ви хочете назавжди позбутися від перебоїв в подачі електрики в своєму приватному будинку, Ви можете ознайомитися з великим асортиментом надійних генераторів, представлених в інтернет-магазині 7sorok.ua.

Як обрати бензиновий або дизельний генератор

Головна відмінність генераторів полягає в принципі роботи, тому, в першу чергу, Вам потрібно визначитися - купити генератор бензиновий, електрогенератор або дизельний генератор. У кожного типу є свої переваги і недоліки. У цій статті ми розглянемо всі типи генераторів.

Бензинові генератори

Виробники: Weekender, Hyundai, Konner & Sohnen, Stark, SDMO, VITALS, Glendale, ENDRESS, Dalgakiran, Кipor, Matari, AGT

Що стосується невеликих генераторів для приватного будинку або дачі, зверніть увагу на будь-який відповідний по потужності бензогенератор. Для виїздів на природу відмінно буде, наприклад, купити генератор 3 кВт або 5 кВт, і цієї потужності буде цілком достатньо. Перевагами бензинових генераторів можна вважати мобільність (їх вага, як правило, не перевищує 100 кілограм), тиху роботу і низьку, в порівнянні з дизельними генераторами, вартість. В основному, в бензогенераторах використовується 4-тактний двигун внутрішнього згоряння, а паливо - бензин А92 або А95 (завжди вказується в паспорті). Майже всі вони випускаються без кожуха і, відповідно, з повітряним охолодженням. Саме внаслідок цього необхідно робити перерви в роботі бензинового генератора приблизно раз в 5-7 годин, і не менше, ніж на 2 години. Бензинові електростанції призначені для короткочасної роботи, тому їх використовують, в основному, для невеликих приватних будинків, ремонтних робіт, для виїздів на природу або на різні заходи, а також для торговельних майданчиків. Основні переваги бензинових генераторів у відносно невисокій вартості, легкій вазі і компактних габаритах, а також в легкому запуску при будь-яких температурах.

Якщо Ви вирішили купити бензогенератор в магазині 7sorok.ua, можете бути впевнені, що ми є офіційним дилером всіх виробників, представлених на нашому сайті. Ми також обов'язково підтримуємо сервісне і гарантійне обслуговування всіх придбаних апаратів.

Дизельні генератори

Виробники: Hyundai, Konner & Sohnen, Cummins, SDMO, Glendale, ENDRESS, Dalgakiran, Кipor, Matari, AGT, VITALS, Stark

Для високих навантажень і в умовах підвищених вимог до потужності генераторів, вам потрібно купити дизельний генератор. Так, наприклад, дизельні генератори підійдуть для виробничих потреб - вони досить потужні і надійні, але, разом з тим, не дешеві і дуже галасливі. Працюють вони, відповідно, на дизельному паливі.

Електростанції на дизельному паливі можуть проводитися як в малих габаритах (з природним повітряним охолодженням), так і у великих габаритах з примусовим водяним охолодженням. Залежно від моделі Ви також можете купити дизельний генератор в захисному кожусі для придушення шуму і захисту від вологи і пилу, або ж зовсім без нього, якщо потужність генератора невелика, або якщо він буде встановлений в спеціальному приміщенні.

Дизельні генератори призначені для тривалих навантажень, тому відмінно підходять в якості постійного джерела енергії. Їх купують для заводів і фабрик, об'єктів комунікаційних провайдерів, на будівництвах, концертних гастролях і, звичайно, в приватних будинках і котеджах. Шумогасильний вологозахисний корпус обов'язково необхідний, якщо поруч з працюючим генератором постійно будуть перебувати люди.

Переваги покупки дизельного генератора замість бензинового в економічному споживанні палива, а також в тривалому терміні безперервної роботи. З недоліків можна виділити гучність роботи, великі габарити і вагу, а також складності з запуском при мінусових температурах. Також дизельні генератори значно вище за ціною, ніж бензинові, однак, і більш довговічні.

Якщо ви хочете купити дизельну електростанцію в інтернет-магазині 7sorok.ua, телефонуйте за номерами, вказаними на сайті! Наші фахівці із задоволенням проконсультують вас з будь-яких питань, і допоможуть вибрати потрібну модель, яка підійде саме для ваших потреб. Телефонуйте і замовляйте!

Газові генератори

Виробники: SDMO, VITALS, Stark

Вважається, що газові генератори - це недорогі, цілком екологічні, економічні і легкі в зверненні резервні джерела електроенергії. Паливом для газового генератора служать легкі вуглеводні (бутан, метан, пропан) і їх ізомери. Примітно, що 1 кіловат енергії, вироблений газовим генератором, буде набагато дешевше того ж кіловата від бензинового або дизельного апарату.

В основному, газові генератори використовуються на дачах і в невеликих заміських будинках, не залежно від того, чи є нерухомість газифікованої.

ВАЖЛИВО! Газовим генераторів необхідно забезпечувати певні умови для роботи - це добре вентильовані сухі приміщення і технічна підтримка. Робота з газовими балонами може бути небезпечна! Максимальна акуратність при експлуатації - це те, про що повинен пам'ятати кожен власник газового генератора.

Якщо вам потрібна допомога, і Ви ще не визначилися, який краще купити - бензиновий або дизельний генератор, фахівці 7sorok.ua із задоволенням допоможуть Вам з вибором!

Телефонуйте і замовляйте генератори в інтернет-магазині 7sorok.ua!