Нові весняні пропозиції від Daewoo

Компанія Daewoo Power оновлює асортимент своєї продукції в весняному сезоні! У продаж по Україні надходять нові лінійки силовий і садової техніки. Виробникам Daewoo є чим здивувати своїх клієнтів.

Модельний ряд електрогенераторів поповнили дві нові моделі - Daewoo GDA 3500DFE і GDA 8500DPЕ-3. Перша модель, оснащена системою Dual Fuel, розрахована на вискористання в якості джерела живлення не тільки бензину, але і скрапленого газу. Це допоможе істотно заощадити на паливі. Друга модель обладнана перемикачем фаз 220/380 В: однаково висока потужність забезпечується і для однофазних, і для трифазних споживачів.

Значно розширився асортимент садової техніки. Для догляду за газоном і рослинністю на ділянці ви зможете вибрати підходящий інструмент - моделі електричних та бензинових газонокосарок, а також мотокос. Так, електричні пристрої для догляду за газоном Daewoo DLM 1200E і DLM 1600E мають продуману конструкцію та сучасний дизайн. Ці газонокосарки максимально зручні та ефективні в роботі. Бензинова модель DaewooDLM 5100SR має особливу маневреність завдяки передньому поворотному колесу і приводу руху на задні колеса. Приємно здивують нові моделі газонокосарок DLM 4600SP, DLM 5100SV, DLM 45SP. Вони також дуже маневрені і продуктивні, а ще відрізняються багатофункціональністю.

Бензинові мотокоси, представлені в новому сезоні моделями Daewoo DABC 270, DABC 420, DABC 520 і DABC 4ST, є потужними та мобільними інструментами які можуть використовуватися не тільки для облагородження газонів, але і для боротьби з бур'янами, заготівлі сіна. Для зручності зберігання і транспортування ці моделі мають роз'ємний вал.

Нові культиватори та мотоблоки припадуть до душі садівникам і городникам. Виходячи з потреб, можна вибрати потрібний агрегат - від електричної моделі Daewoo DAT 1800E, з якої впораються навіть жінки, до бензинового мотоблока DATM 80110 з великою потужністю і великою кількістю функцій. Так, культиватор DAT 5055R без зусиль справляється з розпушуванням, боронуванням, видаленням бур'янів, а наявність реверсу робить його більш маневреним. Модель DAT 4555 допоможе обробити міжряддя, внести добрива в землю, в загальному, повністю підготувати грунт до посіву.

Також очікується надходження моделей бензопил - DACS 4516, DACS 5218XT, DACS 5820 XT. Вони ідеально підійдуть для розпилювання деревини, обрізання гілок і валки дерев. Бензопили Daewoo високопродуктивні і безпечні в роботі. А модель DACS 5218XT обладнана металевим стартером, який забезпечить комфортний запуск двигуна без зусиль.

Асортимент техніки Daewoo поповнився новими позиціями - це мийки високого тиску. Моделі DAW 500 і DAW 600 є багатофункціональними інструментами, так як можуть використовуватися не тільки для миття автотранспорту, а й для очищення різного роду поверхонь на будівництві, на виробництві і в сільському господарстві. Агрегати можуть використовувати автономні джерела живлення, наприклад відра і бочки, що є їх додатковою перевагою.

Автокомпресор DaewooDW 55 PLUS поповнив лінійку автомобільних товарів. Цей універсальний і високопродуктивний пристрій порадує водіїв і любителів активного відпочинку, адже завдяки наявності додаткових насадок він накачає не тільки шини, але і різні надувні вироби, наприклад спортивний інвентар.

Встигніть придбати технічні новинки від торгової марки Daewoo на сайті нашого інтернет-магазину! Весна - саме час купити садову техніку Daewoo!