Стабілізатори нового покоління VOLTER

Новітні технології, що впроваджуються в розробку стабілізаторів Volter, дозволяють домогтися безперервного потоку якісної напруги. Виробник випускає ряд Smart, Prostor і Parus, виготовляючи однофазні та трифазні стабілізатори для будинку або квартири. Ці апарати допоможуть забезпечити стабільним електроживленням в 220 Вольт все локальні електроприлади, які є у вашому домі. Виробник Вольтер позиціонує свої стабілізатори, як прилади нового покоління, а також технологічний прорив, здатний змінити стале уявлення про якісне електроживлення та навколишній простір.

Безпека вашого будинку або квартири безпосередньо залежить від стабільної напруги в мережі. Практично вся дорога побутова техніка тонко реагує на перепади і особливо скачки напруги в аварійних ситуаціях. Стабілізатори Volter Smart, Volter Prostor і Volter Parus моментально реагують навіть на різкі миттєві збої в подачі електроенергії, тим самим повністю оберігаючи вас і ваш будинок від будь-якого збитку.

Сучасний дизайн нових стабілізаторів напруги торгової марки Volter розроблений відповідно до концепції розумного будинку. Хайтек, лофт, мінімалізм - ергономіка нових корпусів підкреслить і доповнить стилістику будь-якого приміщення. Форма і колір стабілізаторів напруги Вольтер мають фундаментальні основи найбільш інноваційних розробок в світі електроніки. Важливо не просто купити стабілізатор напруги для будинку, а й ідеально вписати його в дизайн приміщення. З цим завданням на 100% впорається будь-яка з нових моделей виробника Вольтер!

Стабілізатори нового покоління VOLTER

Робочий діапазон: від 110 В до 380 В

Стабілізатори напруги Volter Smart - витончені і компактні! Вони працюють безшумно і займають мінімально допустимий місце. Дуже добре підходять для приватних будинків, квартир, котеджів, а також офісів, медичних закладів та заводських цехів. Розширений робочий діапазон дозволяє встановлювати Вольтер Смарт навіть в приміщеннях з підвищеними вимогами до електричних мереж. Стабілізація відбувається миттєво, зберігаючи в безпеці всю підключену до мережі дорогу побутову і професійну техніку. Монтаж стабілізатора в Києві безкоштовно!

Моделі представлені в 4 різних потужностях:

Volter Smart-7, Volter Smart-9, Volter Smart-11, Volter Smart-14

Стабілізатори нового покоління VOLTER

Робочий діапазон: від 130В до 330В

Класика і комфорт - це про стабілізатори Volter Prostor! Навісні апарати працюють безшумно, і в точності схожі на невеликі мобільні кондиціонери, завдяки чому їх можна встановлювати навіть в житлових приміщеннях. Робочий діапазон підходить для самої вимогливої ​​техніки, включаючи пральні машини, холодильники, домашні кінотеатри, електричні плити і т.д. Стабілізатор Вольтер Простір моментально реагує на зміни вхідної напруги, і стабілізує його до 220 Вольт. Якщо вам необхідно забезпечити стабільною напругою медичну, освітлювальну і будь-яку іншу професійну техніку напругою в 230В або 240В, ви можете встановити бар'єр в налаштуваннях параметрів стабілізатора. Легке управління і рідкокристалічний дисплей дозволяють інтуїтивно налаштовувати стабілізатори напруги Volter Prostor без допомоги фахівців. Телефонуйте і замовляйте!

Моделі представлені в 4 різних потужностях:

Volter Prostor-7, Volter Prostor-9, Volter Prostor-11, Volter Prostor-14

Стабілізатори нового покоління VOLTER

Робочий діапазон: від 130В до 330В

Стабілізатори Volter Parus - ергономіка і стиль! Виробник Volter не боїться експериментувати з формами і змістом, а тому в асортименті його стабілізаторів завжди можна знайти щось, що заслуговує на окрему увагу! Модель Вольтер Парус має високу точність стабілізації і широкий діапазон. Її прихильники - власники приватних будинків, котеджів і квартир з унікальним дизайном, а також власники офісів і прихильники самих інноваційних дизайнерських стилів в інтер'єрі. Наші фахівці з 7сорок безкоштовно проконсультують вас по вибору і експлуатації цих стабілізаторів, а також безкоштовно встановлять будь-яку модель в місті Києві!

Моделі представлені в 4 різних потужностях:

Volter Parus-7, Volter Parus-9, Volter Parus-11, Volter Parus-14

Відео: elcomUkraine2018

Купити стабілізатор Volter →