Терморегулятори Terneo - розумне керування теплом

Терморегулятори торгової марки Terneo

Для того, щоб в приміщенні була комфортна температура, необхідно не просто встановити систему кондиціонування або опалення, потрібно ще й ефективно управляти цією системою. Щоб досягти максимальної енергоефективності при мінімальних витратах вашого часу, потрібно встановити терморегулятор. Що ж це таке і чому від одного маленького пристрою залежить робота цілої системи опалення? Сьогодні ми допоможемо вам розібратися в цьому непростому питанні.

Терморегулятори - це пристрої управління температурними умовами і загальним кліматом приміщення за рахунок регулювання температури певної поверхні (наприклад, теплої підлоги або інфрачервоної панелі). Цей пристрій - важлива ланка цілої системи, де на одному кінці знаходиться нагрівальний прилад, а на іншому, відповідно, датчик температури, який регулює і задає параметри обігріву.

Сьогодні наш інтернет-магазин 7сорок хотів би познайомити вас з самим популярним і затребуваним виробником терморегуляторів на території України - це торгова марка Terneo. Фірма, яка випускає даний бренд терморегуляторів, називається DS Electronics, і свій перший терморегулятор, а потім і реле напруги, вони випустили ще в 2003 році. Спочатку це була невелика команда однодумців, яка займалася розробкою обладнання, а тепер компанія налічує більше сотні висококваліфікованих співробітників. Виробничі потужності знаходяться в місті Києві, а по всій Україні працюють десятки офіційних дилерів компанії, одним з яких є і наш інтернет-магазин. Крім того, продукція DS Electronics успішно експортується в країни СНД, і добре зарекомендувала себе не тільки на внутрішньому ринку, але і на зовнішньому. Ми з упевненістю можемо рекомендувати всю продукцію виробника Тернео, так як працюємо з ним протягом довгих років. Наші клієнти, які вже мали задоволення придбати продукцію цього бренду, залишають тільки позитивні відгуки про якість роботи терморегуляторів Тернео, радять придбати їх своїм знайомим і родичам, за що ми їм сердечно вдячні. Якщо вам необхідний терморегулятор, але ви не знаєте, на якому виробнику варто зупинити свій вибір, не роздумуйте ні хвилини. Ми впевнені, ви обов'язково зв'яжетеся з нами надалі, і залишите прекрасний позитивний відгук про ці терморегулятори. Ми працюємо тільки з перевіреними виробниками, тому при виникненні у вас будь-яких проблем або питань, ми зможемо пов'язати вас безпосередньо з заводом, і ви поспілкуєтеся безпосередньо з технічним відділом виробника Тернео. Лояльністю і уважністю до своїх покупців компанія Тернео вигідно відрізняється від своїх конкурентів, як в Україні, так і за кордоном.

Своїм головним завданням розробники обладнання Тернео бачать створення надійних і якісних пристроїв, які будуть не тільки доступними за ціною і довговічними за терміном експлуатації, а й обов'язково енергоефективними. Компанія намагається зробити акцент саме на зниженні рівня споживання електроенергії, досягаючи при цьому максимального комфорту в будь-якому житловому або промисловому приміщенні. Крім того, сучасні інноваційні розробки виробник також впроваджує в нові серії своїх терморегуляторів. Саме завдяки цьому в асортименті бренду Тернео з'явилися моделі з Wi-Fi модулями для систем розумного будинку і повної підтримки пристрої та системи опалення віддалено за допомогою Інтернету. Всі ці переваги, якими володіє наш український продукт, дозволяють з гордістю говорити про правильні вектори розвитку українського ринку енергоефективного устаткування, і ми хотіли б висловити повну впевненість про подальші успіхи компанії і на міжнародному терені.

Для того, щоб зрозуміти, які сфери обслуговування входять в зону дії терморегуляторів Terneo, ви повинні знати, де саме можуть застосовуватися ці прилади. Отже, терморегулятори купують для управління теплими підлогами, інфрачервоними панелями, котлами опалення та іншими нагрівальними системами в квартирах, приватних будинках, на дачах, в офісах, на виробництві. Крім того, терморегулятори покликані управляти системами кондиціонування, морозильними камерами і іншим охолоджуючим обладнанням побутової та промислової техніки. Терморегулятори призначаються для систем сніготанення, обігріву теплиць, і вони навіть запобігають обмерзанню дахів. Вони можуть керувати як обігрівом однієї кімнати, так і декількох, розділених на зони дії. Це універсальні пристрої, які відрізняються за призначенням, але дуже схожі за загальної концепцією конструкції, і саме тому їх і об'єднали в одну категорію пристроїв управління, про яких далі піде мова в цій статті.

Терморегулятори Тернео бувають декількох видів - це механічні терморегулятори, цифрові, програмовані і сенсорні.

Механічні терморегулятори найпростіші по конструкції, дизайну та управління, вони вважаються пристроями економ-класу. У механічних моделях терморегуляторів є обов'язковий набір корисних функцій і параметрів, чого цілком вистачить для управління кліматичними системами в квартирі або приватному будинку. Найчастіше саме механічні терморегулятори купують для управління теплими підлогами в санвузлах, ванних кімнатах, коридорах або підсобних приміщеннях. Вони виглядають досить просто - встановлюються в підрозетник приблизно в 30 сантиметрах від підлоги. Управління проводиться за допомогою круглого поворотного колеса - діммера, який регулює підвищення і пониження температури шляхом поворотного механізму. У механічних терморегуляторах відсутній дисплей або екран, є тільки ділення навколо колеса, що позначають або температуру за Цельсієм, або ділення від 1 до 5, значення яких ви можете з'ясувати за допомогою інструкції, що додається. У ній детально зазначено, як управляти терморегулятором, і це чудово підійде для тих, хто ніколи не мав справу з подібною технікою. Саме тому механічні терморегулятори вважаються дуже простими і зрозумілими в експлуатації. Якщо ви вирішите придбати будь-яку механічну модель терморегулятора Тернео, ви зможете переконатися в цьому самостійно на власному досвіді.

Далі йдуть цифрові терморегулятори. Вони мають цифровий дисплей, звідки і пішла назва серії. У цифрових терморегуляторах значно розширений функціонал, в порівнянні з механічними. Загальна конструкція цифрових терморегуляторів Тернео відрізняється повноцінним візуальним інтерфейсом: цифровим або рідкокристалічним екраном, а безпосередньо управління теплою підлогою або іншими опалювальними системами здійснюється за допомогою кнопок (фізичних або сенсорних). Цифрові терморегулятори також можуть похвалитися великою кількістю функцій: від блокування клавіш до програмування роботи (цей підвид цифрових терморегуляторів виділений в окрему категорію і називається програмованими термостатами). В цілому ж цифрові моделі можуть встановлюватися як в підрозетник, так і на ДІН-рейку. Виглядають ці моделі, відповідно, по різному, проте терморегулятори в підрозетник мають більш стильний і сучасний дизайн, так як встановлюються в житлових приміщеннях, а не в електричний щиток, як моделі на DIN-рейці. Перш ніж вибрати цифровий терморегулятор, обов'язково з'ясуйте у монтажників або інших фахівців, які займаються ремонтом у вашому будинку, якого типу пристрій вам потрібно. Вибрати правильну модель по потужності, при потребі, допоможуть наші фахівці - консультація по вибору і експлуатації в інтернет-магазині 7сорок абсолютно безкоштовна.

Перейдемо до програмованих терморегуляторів. Це найсучасніша версія даних пристроїв, і найбільш функціональна, відповідно. Головна їхня особливість у тому, що, програмовані терморегулятори можуть працювати за заданим графіком, який зручний вам і який ви задаєте самостійно. При цьому вони збирають статистику енергоспоживання, що дуже зручно для проведення аналізу і підрахунків витрат на електроенергію в кінці місяця. Всіма функціями, які є в програмованих терморегуляторах, ви можете керувати за допомогою вашого смартфона, що також надзвичайно зручно. Так як саме розумний будинок є пріоритетом для більшості сучасних виробників побутової та опалювальної техніки, компанія Тернео займається новими розробками в цьому напрямку з особливою ретельністю.

Велике значення дизайнери компанії Тернео приділяють і зовнішнім виглядом моделей - вони підійдуть як для звичайного затишного інтер'єру, так і для великого офісу або сучасного будинку в стилі лофт або хай-тек. Найуспішнішими і інноваційними по дизайну по праву вважаються сенсорні моделі терморегуляторів. Вони працюють так само, як і програмовані моделі, однак все кнопки повністю на сенсорному керуванні, і виглядає це чудово. Якщо подібний девайс добре впишеться в ваш сучасний ремонт, ми радимо вам розглянути ці моделі терморегуляторів уважніше.

Отже, ви можете вибрати для себе саме те, що шукали - будь то механічний терморегулятор, цифровий або програмований, з фізичними або сенсорними клавішами. І зверніть вашу увагу на те, що виробник Тернео випускає моделі не тільки для домашнього, але і для промислового використання, з урахуванням всіх побажань своїх постійних клієнтів. При виробництві міцних і стильних корпусів для своїх терморегуляторів Тернео використовують тільки якісний полікарбонат з антипіренами, завдяки чому матеріал пристроїв стає самозатухаючим. Крім того, у всіх цифрових моделях є вбудоване блокування кнопок і термозахист.

Сподіваємося, ви отримали відповіді на всі питання, які виникли у вас по терморегуляторам, їх вибору та експлуатації, а також про самого виробника Тернеео. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до нас за телефонами або в чаті на сайті. Ми оперативно відповімо на всі питання, допоможемо дізнатися більше про вподобаних вам моделях і розповімо, чим вони відрізняються від інших терморегуляторів на нашому сайті.

Загалом, якщо ви хочете купити терморегулятор виробника Terneo, обов'язково звертайтеся в наш інтернет-магазин 7sorok.ua! Ми є офіційним дилером компанії Terneo, а також підтримуємо гарантійне та сервісне обслуговування. Ми гарантуємо вам обмін товару або повернення коштів протягом 14 днів, якщо вам що-небудь не підійде або ви захочете обміняти товар на інший.

Телефонуйте і запитуйте, а наші висококваліфіковані фахівці із задоволенням допоможуть вам, і дадуть відповіді на всі питання!

Телефонуйте і замовляйте! Ми завжди раді вам допомогти!