Безперебійники (ДБЖ): Volter UPS-3000

Volter UPS-3000 - Безперебійники (ДБЖ)
Безперебійники (ДБЖ) Volter UPS-3000
Безперебійники (ДБЖ) Volter UPS-3000
Код товару: 19161-0
Ціна: 31200 Грн.

Оформіть замовлення в один клік

Залиште Ваш телефон і ми самі оформимо замовлення

Можливість оплати частинами:

Хочете купити в кредит або розстрочку?

Ознайомтесь з діючими пропозиціями

Працюємо з державним замовником по післяоплаті. Великі знижки для ЗСУ та Волонтерів.
  • Консультація фахівця
    Відповімо на всі питання
  • Всі види оплати
    Оплата частинами
  • Оплата частинами
    Від 3-х місяців в більше
  • Гарантія та сервіс
    Установка і підключення
  • Доставка по всій Україні
    Зручним для Вас перевізником
  • 14 днів на обмін, повернення
    Без зайвої тяганини і питань
  • Перевірка товару в магазині
    Тест-драйв товару перед відправкою
  • Ми є в таких містах:
    Київ, Львів, Одеса, Кривий Ріг, Черкаси, Дніпро, Тернопіль

Якщо ви плануєте купити джерело безперебійного живлення для дому на 3 кВт, пропонуємо зупинити вибір на продукції вітчизняних виробників. Volter UPS-3000 - це якісне та надійне обладнання від популярного українського брненда.

Джерело безперебійного живлення Volter UPS-3000 підходить для експлуатації в місцях з нестабільним або мережним живленням, що часто відключається. Ідеально працює з комплексом з важливим обладнанням, яке потребує резервного живлення. У цьому безперебійнику використовується високоточний чіп DSP, точна схема виявлення, передова технологія управління. ДБЖ Volter UPS-3000 обладнаний інтелектуальним вентилятором з регулюванням температури. Примусова система охолодження забезпечує ефективне розсіювання тепла та продовження терміну служби системи. Безперебійник забезпечує чисту синусоїду на виході. Передбачено кілька варіантів робочого режиму.

  • Пріоритет мережі. Коли мережне живлення доступне, мережне живлення живить навантаження, а коли мережне живлення вимкнено, акумулятор буде подавати живлення на навантаження і заряджати акумулятор.
  • Енергозберігаючий режим. Коли ДБЖ перебуває в режимі пріоритету АКБ і вихідне навантаження становить менше 1% -10% потужності (встановленої параметром P7, 10% за замовчуванням), вихід змінного струму буде вимкнений, ДБЖ перезапускається кожні 1 хвилину і перевіряє, чи навантаження перевищує встановлену потужність. Коли підключене навантаження перевищує мінімальне налаштування, ДБЖ перезапускає висновок. Ця функція призначена для зменшення втрати АКБ та збільшення часу автономної роботи.
  • Режим пріоритету АКБ. Акумулятор живить навантаження. Якщо напруга АКБ нижче встановленої напруги АКБ (напруга, задана параметром PA), підключіть навантаження до джерела живлення від мережі. Коли напруга АКБ відновиться, то батарея знову подаватиме живлення на навантаження (коли АКБ розряджена або фотоелектрична енергія вимкнена, ДБЖ використовує зарядку АКБ від мережі або не встановлено на ПК).
  • Автоматичний режим із пріоритетом мережі. ДБЖ автоматично вмикається при підключенні до мережі або при нормальній напрузі АКБ (не включаючи перше використання ДБЖ). Але коли напруга розряду АКБ нижче, ніж напруга АКБ, встановлена ​​F4 (F4: встановіть, що живлення низької напруги АКБ вимкнено), живлення буде відключено. ДБЖ працює тільки від мережі або вмикається вручну. (Мережа заряджається, настроєна або не встановлена ​​на ПК).
  • Автоматичний режим із пріоритетом АКБ. Коли напруга АКБ нормальна, ДБЖ автоматично вмикається, і подає живлення на навантаження. Коли АКБ розряджено, живлення від мережі подається на навантаження. Коли АКБ розряджається до вимкнення за низькою напругою АКБ (установка PL), ДБЖ переходить у режим очікування і чекає, поки напруга мережі або сонячна зарядка АКБ відновиться. Коли напруга АКБ відновиться (встановлення PN), ДБЖ автоматично увімкнеться. Напруга розряду АКБ нижче, ніж напруга АКБ (встановлюється F4), живлення буде вимкнено. ДБЖ увімкнено лише від мережі або вмикається вручну.

Безперебійник Вольтер має кілька електронних захистів: захист від короткого замикання, захист від перенапруги та зниженої напруги, захист від перевантаження, автоматичний перезапуск від перегріву/короткого замикання (автоматичний перезапуск тричі). Для пристрою характерна широка частота та широкий вхід напруги, завдяки чому Volter™UPS-3000 може використовуватись для входу дизельного/бензинового генератора. Вхідний діапазон апарату: 180-270, переходить на АКБ при напрузі 150-280 В.

Технічні характеристики Volter UPS-3000
Модель:Volter UPS-3000
Архітектура:On-Line (подвійного перетворення)
Індикація:Дисплей
Зарядний пристрій:Є
Кількість фаз (вхід/вихід)1/1
Акумуляторна батарея:Зовнішня
Виконання:Підвісний
Гарантія:12 мес.
Підходить для:будинку, серверів, телекомунікацій
Параметри виведення:клеми
Номінальна потужність, кВт:3.0
Тип батареї:24В
Форма напруги:Чиста синусоїда
Країна виробник:Україна
  • На жаль відгуків немає
  • Додати відгук
Ваше ім'я:
Ваш e-mail:
Відгук про товар:
Оцініть товар:


Правила публікації коментарів