Садова техніка

Якщо Ви - щасливий власник приватного будинку або дачі, Ви напевно знаєте, як непросто доглядати і дбати про великий господарстві в теплу пору року. Город і присадибну ділянку, ремонт та оздоблення будинку, споруда додаткових приміщень - все це забирає у вас і ваших близьких багато сил і часу. Щоб трохи полегшити Ваше працелюбиве життя на свіжому повітрі, сучасний ринок садової та господарської техніки пропонує Вам багато технологічних і зручних пристосувань. В інтернет-магазині 7sorok.ua ми пропонуємо Вашій увазі категорію товарів для дому та саду - це ті інструменти і техніка, яка стане в нагоді в будь-якому приватному будинку для постійного використання.

Садова техніка

Яку техніку для будинку та саду ви можете придбати у нашому магазині?

Электроинструменты →

Электроинструменты

Це категория, до якої входять: акумуляторні шуруповерти, дрилі, перфоратори, шліфовальні машинки, лобзики, циркулярні пилки, рубанки і технічні фени.

Весь асортимент електроінструментів нашого магазину - це якісна і перевірена техніка, яка завоювала і продовжує завойовувати довіру наших покупців на протязі багатьох років. Серед найбільш затребуваних виробників електроінструментів можна виділити: Hyundai, Зеніт, Граніт, Daewoo, Stark. Якщо Ви хочете купити садовий інвентар, а також якщо вам цікава представлена ​​у нас садова техніка (бензопила або електропила), або техніка для дому (наприклад, шуруповерт або перфоратор), наші фахівці з радістю допоможуть Вам з вибором і безкоштовно проконсультують по будь-яких питань.

Культиватори і мотоблоки →

Культиватори і мотоблоки

Популярними і дуже затребуваними товарами в відділі грунтообробної техніки як і раніше є культиватори та мотоблоки. Так, наприклад, всі вони умовно поділяються на малі (легкі), середні (з 4-тактним двигуном) і великі (важкі культиватори та мотоблоки). І ті, і інші призначені для культивування землі, проте є одна істотна відмінність: мотоблок, на відміну від культиватора, має коробку передач. Завдяки цьому можна зменшувати число оборотів фрез, не змінюючи потужності самого двигуна, а це дуже зручно при обробці важкого цілинного грунту.

При виборі обов'язково вирішіть для себе, який культиватор вам потрібен: мотокультиватор (можливо, бензиновий або дизельний), електрокультиватор або, можливо, мотоблок. У 7sorok.ua ви зможете швидко вибрати і купити мотоблок або культиватор, так як наші менеджери можуть грамотно Вас проконсультувати і допомогти визначитися з покупкою.

Триммери і мотокоси →

Триммери і мотокоси

Якщо Ви хочете купити тріммер або Вам потрібна, наприклад, мотокоса, вибирайте серед надійних виробників, таких як: Tekhmann, Stiga, Vitals, Hyundai, Зенит, Кентавр та інших, представлених на нашому сайті. Ці корисні інструменти для догляду за садом дуже затребувані протягом усього періоду росту трави. Визначник, якого виду коса Вам потрібна: бензокоса або електрокоса. Обов'язково звертайте увагу на вид ножа (електричний або бензиновий), гучність роботи, ширину зрізу і ріжучу систему (різні комбінації волосіні і ножа). Якщо Ви хочете купити триммер для трави, купити Електрокоса або мотокосу, наші фахівці проконсультують Вас безкоштовно і допоможуть визначитися з вибором!

Газонокосарки →

Газонокосарки

Якщо Ваш садову ділянку оснащений прекрасним газонним покриттям, невід'ємною частиною вашого садового арсеналу повинна бути хороша і компактна газонокосарка купити яку дуже просто. На сайті 7sorok.ua Ви можете купити газонокосарку наступних виробників: Intertool, Vitals, Agrimotor, Daewoo, Hyundai, MTD, Gardena, Grunhelm. При покупці цього устаткування обов'язково звертайте увагу успадковують показники: потужність двигуна, ширину скошування трави, обсяг травозбірника, аерація, мульчування. Також є велика різниця - Вам потрібна газонокосарка електрична або бензинова. Про важливі моменти експлуатації Вам можуть розповісти наші фахівці.

Цепні пилки →

Цепні пилки

Найкорисніший інструмент для роботи з деревиною - це ланцюгова пила. Вони бувають побутовими, напівпрофесійними і професійними. На нашому сайті представлені ланцюгові пили перевірених виробників - Tekhmann, Зенит, Vitals, DeWALT, Daewoo, Hyundai. Ми є офіційним дилером всіх виробників, а також підтримуємо сервісне і гарантійне обслуговування.

Компресори →

Компресори

Компресори - це механічні пристрої для стиснення повітря з атмосфери за рахунок зменшення його обсягу. Вони допомагають легко працювати з великими потужними приладами, і значно спрощують процеси, що вимагають великих енергетичних витрат. На сайті 7sorok.ua Ви можете купити компресор фірми Hyundai.

Ручний інструмент →

Ручний інструмент

Набір інструментів - це універсальний подарунок будь-якому чоловіку, особливо якщо він власник приватного будинку або машини. При виборі ручного інструменту зверніть увагу на міцність сплаву і наявність великого асортименту в наборі, так як це дуже важливо для кінцевого користувача. Ми зможемо підібрати Вам найкращий варіант у співвідношенні ціна / якість.

Аквасторож →

Аквасторож

Аквасторож - це дуже популярна серед наших клієнтів система контролю водопостачання. У разі випадкової затоки або будь-якій іншій надзвичайній ситуації датчик потоку води залишається в безпеці, завдяки чому не потрібно навіть відключення системи. Важливим моментом є повне оснащення датчиків світловими звуковими індикаторами, можливість підключати Аквасторож до системи «Розумний будинок» і, відповідно, управління на відстані. Телефонуйте, ми допоможемо з вибором і установкою!

Снігоприбирачі →

Снігоприбирачі

У зимову пору року в приватному будинку з присадибною ділянкою і гаражем дуже важко обійтися без хорошого і надійного снігоприбирача. У нас Ви зможете купити снігоприбирач Hyundai, який відмінно зарекомендував себе на ринку снігоприбиральної техніки. Зверніть увагу, що додатковим плюсом такого обладнання буде наявність гелиевой фари для прибирання снігу в темний час доби.

Мийки високого тиску →

Мийки високого тиску

Мийки високого тиску призначені для ретельного прибирання території і техніки, з якими не можуть впоратися звичайні види догляду. Також можна купити мийку високого тиску для прибирання великих площ або для промислової експлуатації з метою підтримання чистоти господарських, складських і заводських приміщень. На сайті 7сорок представлені мийки виробників Tekhmann, Stiga, Кентавр і Vitals.

Якщо ви хочете купити садову техніку, сміливо звертайтеся в інтернет-магазин 7sorok.ua! Ми з радістю допоможемо вибрати необхідну Вам модель обладнання для догляду за будинком, садом або городом. Ми відправляємо товари будь-якої транспортної компанією по території України, а також здійснюємо доставку водієм або кур'єром по Києву! Телефонуйте і замовляйте тримери, газонокосарки, мотоблоки та іншу техніку для дому та саду по телефонах, вказаних на сайті! Ми обов'язково Вам допоможемо!